Det är lätt att sluta röka. Jag har gjort det tusentals gånger.

Ni som känner mig eller har hängt med här ett tag vet att jag ibland får ett ryck och tycker att jag ska sluta röka. Det brukar hålla i några timmar ungefär. Nu är det dags igen, men jag tänkte ge mig på en annan strategi. Jag tänkte bestämma ett datum, typ om en eller två veckor, då det är dags (istället för att bara få för mig att sluta på en gång). Dessutom tänkte jag försöka hitta lite motivation genom bloggen och bland mina vänner. Därför letar jag efter någon som vill slå vad med mig om jag ska hålla mig rökfri en viss period. Vi kan slå vad om vad som helst eller hur lång tid som helst, huvudsaken är att jag behöver en anledning till att hålla mig rökfri. Så kom igen, alla kan vara med och detta kan verkligen bli den sporre jag behöver. Vi kan ju börja lätt, vem slår vad med mig om en krona att jag kan hålla mig i en dag?

Publicerat 2009-02-02