Blandat

Första Kulturfyran 2010

Det var ett tag sen jag gjorde Kulturfyran (om jag någonsin gjort den). Well, here goes i alla fall:

1. Vilken är den första boken du läser i år, 2010?

Hmm, jag har inte direkt någon på läslistan. Med min otur blir det nog kursboken för nästa kurs. Fast jag kommer ju behöva lektyr för min och LundHs Egypten-resa om en vecka, så det ändras nog snabbt med en tripp till biblioteket. Någon som har några tips?

2. Första konserten du går på?

Förhoppningsvis Talib Kweli den 6 februari, om jag hittar någon att gå med.

3. Första teaterföreställningen eller filmen du ser i år?

Avatar 3D på lördag med C-Baz och Nördlindh. In your face, folk som bokar biljetter till när jag är borta!

4. Hur känner du personligt/privat inför 2010, vad ser du fram emot mest, eller vad fruktar du mest?

Det kan hända att 2010 blir ett år med stora förändringar. Eller så blir det inte det, beroende på om jag bestämmer mig för att plugga vidare eller börja jobba när jag fått min kandidatexamen. Så det jag ser fram emot mest är samma sak som jag fruktar mest: Vad som kommer hända när jag är klar till sommaren.

Publicerat 2010-01-06