Blandat

Lördagskväll

Sjukt rolig kväll igår. Började med att möta upp Ace på Snaps för en eftermiddagsöl, sen häng hemma hos Cilla innan vi drog på bussresa ut i hooden och drack buckets.  På väg in till stan igen träffade vi på några sköna dudettes som inte riktigt trodde på att jag är så gammal som jag är. Måste bero på att jag är young at heart, eller möjligtvis lite för mycket whooo-girl för att vara 24.

Vi fick lov att forcera en blockad utanför Berns för att komma in. Det var poliser där som höll koll, men jag har ändå lite svårt att förstå att det är tillåtet att blockera folks väg på det sättet. Information och demonstration, visst, I'm all for it, men att fysiskt ställa sig ivägen och hota?

Skorna och den tidiga morgonen tog ut sin rätt dock, så det blev rätt tidig hemgång och en sömn som inte var av denna världen. Sova är nog det bästa som finns nuförtiden.

Kvällens mest random: Stötte på Ann i vimlet, riktigt kul men otippad. Kvällens mest orandom: Green and garlic-dip på Max, alla bra kvällar innehåller spår av vitlök

Obligatorisk toa-bild

Obligatorisk toa-bild

Fler bilder blir det inte, LundHs dator ochjag är inte kompisar. Alls.

Publicerat 2010-04-11