Familj

Fred, kärlek och allmänt lyckorus

I fredags packade vi väskorna och drog till Borlänge för att spendera helgen på Peace & Love, som brukligt är den här tiden på året. Dock inkvarterade vi oss hemma hos min kära mor eftersom vi är alldeles för gamla och bekväma av oss för att bo i tält.

Trots det hade vi en helt grym festivaltid, speciellt på fredagen. På en kväll fick jag se Timbuktu, Movits!, Petter, Mohammed Ali och Looptroop. De flesta dessutom med grymma gäster (Petter var överallt!).

Pris för bästa spelning går i min värld direkt till Mohammed Ali, inte bara för nostalgikänslan i en konsert på Cozmoz utan för stämningen från scen och de grymma gästerna. Alla var där, alla var grymma och jag kan fortsätta älska svensk hiphop.

Självklart var vi på Dylan (Bob, Prop var vi för trötta för tyvärr). Det var väl... kul att ha sett. Typ.

Sammanfattningsvis en underbar helg med många nya minnen för mig och Jonas. Det kommer jag leva på länge.

Publicerat 2011-07-03